2022. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. április 10.Ajánlom a helyet másoknak is!
Új nyitású reggeliző Újlipótvárosban egy sarki üzlethelyiségben. Kint a járdán két oldalon kis asztalkák, inkább itt érdemes és lehet leülni helyben enni, kávézni, mivel bent nagyon kicsi az alapterület, szűkös. Az ablaknál alakítottak ki könyöklőt, de az foglalt volt, így a pult előtti kis 2 személyes, de tényleg nagyon szűkös helyen lehet helyben enni. Ötletes a kialakítása, de ez inkább gyerekméret. Reggeltől kora délutánig tartanak nyitva. A kávézáson kívül lehet enni az alábbiakat: szendvicset, tojásételeket, kalácsot, tejberizzsel, napi levest.
Van menüajánlat is, bár az éppen frissítés, változtatás alatt állt.
A szendvicsek töltete izgalmas: őzszalámis, kéksajtos, tojáskrémes, grillezett sajtos. De van zakuszka is.
Leves + szendvics vagy napi tészta.
A napi leves krumpligombóc leves volt zöldségekkel, ez nagyon megtetszett, a zöldségek túlfőttek, a lé kellemes volt, a gombócok között volt kemény belsejű is, de összességében ez végre egy olyan leves volt, amibe nem ütközik az ember minden étteremben. Második fogásként zöldséges-cukkinis- pirított bacon-ös quiche-t ettem (750 Ft), némi rukkolával kísérve.
Mindig készül napi sütemény is, almatorta, sajttorta, effélék.
Nagyon családias, házias, emberközeli az egész hely. Ha jól tudom, az alapanyagok, szörpök, stb. jó része a szemben lévő Stelázsi Delikátból érkezik, talán valami tulajdonosi kapcsolat is van, de ebben nem vagyok biztos.
A levesért, quiche-ért és egy üveg Top Joy narancsléért 1750 Ft-ot fizettem összesen, szerintem ez elég korrekt, igaz, nem is volt egy nagy ebéd, inkább zónamennyiség.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
38.525 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval