Kiváló 2023. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2023. július 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Véleményem szerint az egyik legjobb fagyit kínálja a városban a minus11, akiknek az első egységével Hűvösvölgyben a Máriaremetei úton ismerkedtem meg. A fagyizó tulajdonosa és kreátora az igazán csodás fagyikat készítő Ágnes, aki eredetileg egyébként magyartanár volt. A 2. egységük a Római-parton található, melyet kb. 2 évvel ezelőtt nyitottak meg. A fagyin kívül még kávét kínálnak, amelyet a napernyők alatti teraszon fogyaszthatunk el. Belső vendégtér nincs. Csúcskategóriás, válogatott alapanyagokból készítik a fagylaltokat, egyedi ízkombinációkkal, saját receptúra szerint. Egy gombóc ennek megfelelően az átlagosnál drágább 640 Ft, de szerintem megéri és elég nagy adagot is kapunk a pénzünkért, nemcsak finomat. Az ismeretlen ízekből szívesen adnak előkóstolót. A kisgyerekeket különösen szeretettel fogadta a két kiszolgáló lány. Egyik különlegességük a Muscovado, amelynek barna cukor a fő alkotója. Tonkabab és ricotta volt a következő érdekes kombináció, de az igazi telitalálat számomra a bergamottos fehér csoki volt, ez ízlett a legjobban. De nagyon kellemes volt a Karibi cucc névre hallgató egzotikus ízvilágú kókuszos-ananászos fagyi, amely Hawaii hangulatát hozta ide a Rómaira.