2019. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. július 27.Ajánlom a helyet másoknak is!
Azt hiszem, fagylaltok terén már nem könnyű meglepni, de itt sikerült. Átutaztam a várost a pénteki csúcsban, dögmelegben, de egy percig sem bántam. Helyszín: II. kerület, Hűvösvölgy, a Náncsi néni vendéglő szomszédságában.
Úgy kezdődött a nagy fagyi-kaland, hogy miután kiderült, első alkalommal járok itt, az ÖSSZES pultban lévő fagylaltot végigkóstoltatták velem, ami 11 ízt jelentett. A pultban 10 féle íz fér el egyidejűleg, de még a menet közben cserélt új ízről sem maradtam le. A végigkóstolástól azonban a választás nem lett könnyebb, sőt!, mert komolyan mondom, bármelyikből szívesen ettem volna még, egyik se volt gyenge vagy felejtős. Itt nemcsak szlogen a minőségi, különös gondossággal megválogatott alapanyag, ami a fagylaltok savát-borsát adja. Sudachi citrom Japánból (juzu keresztezés, kissé kesernyés), Pápua tejcsoki Új-Guineából, Óceániából (van egy különleges, kávés karaktere), Karibi cucc (mangó, maracuja, nagyon frissítő), bergamottos fehér csoki (mandarinos-fűszeres utóíz, émelyítő), málna (tömény gyümölcsözön), tejkaramell (szerintem ez rövid távon függőséget okoz, nemcsak a gyerekeknél), pisztácia (Szicíliából, tömény, karakteres), mogyoró (Piemontból, ez is kitűnő, a mogyorón kívül nem érezni más ízt), XL csoki, mogyorós csoki, joghurt (na jó, ez talán egy kicsit "lájtos" volt a többihez képest). Összesen 32 ízt készítenek, szóval feltétlenül érdemes lesz még visszatérni máskor is kóstolni.
Egy gombóc - ami nem kicsi - 440 Ft, az extra japán citrom 540 Ft. Környezettudatos fagyizó, a papírtálka és a kiskanál is lebomló (kukoricából készült), van gluténmentes tölcsér is. A tölcsér sem a szokványos, dupla falú és nagyon finom, ropogós az ostyája.
4-5 széken le lehet ülni benn, asztal nincs. A környéken hamar nagy népszerűségre tettek szert, mit ne mondjak, nem meglepő.
A fagyizó előtt ingyenes parkolási lehetőség.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
132.460 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással