2025. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. március 23.Ajánlom a helyet másoknak is!
Fura, idegenül hangzó nevű kis kávézó a VI. kerületben, az Eötvös utca és a Szondi utca sarkán. Ha nem a google térkép alapján jövök ide, biztos, hogy simán elmegyek mellette, annyira észrevehetetlen, kívülről "láthatatlan" a hely. Szerintem ezen érdemes lenne dolgozni a tulajdonosoknak, persze csak ha nagyobb vendégforgalmat szeretnének. Kicsi alapterületű sarokhelyiség, de van galériaszint is. Mint a fiatal pultos lánnyal beszélgetve kiderült, a Mishto már több éve jelen van a budapesti gasztro-piacon, de eddig melegkonyhával, étel kiszállítással foglalkoztak egy szomszédos konyhai helyiségben, majd a kávézó megnyitásával léptek egyet a vendégek felé. Kiváló minőségű, újhullámos Casino Mocca kávét főznek, az én kávém származása Brazília, Jaguara ültetvénye. Az eszpresszó 600 Ft, a plusz tej 200 Ft. "Sima" tehéntejet nem tartanak, kizárólag növényi tejeik közül a borsótejet kóstolta meg. Érdekes és drága, de egyáltalán nincs borsóíze szerencsére. A tisztított víz grátisz minden betérő vendég számára.
Volt a pultban néhány mentes, vegán sütemény 1500 Ft-os áron (pl. lemon-Matcha cake), annyira nem hoztak lázba. A sütemények nem helyben készülnek, máshonnan hozatják. Néhány prémium kategóriás szörpöt, lekvárt, valamint érdekességképpen Chai szirupot lehet otthonra vásárolni.
Nem rossz hely, de nincs igazán egyedisége, különlegessége. 4 pont. A kiszolgálás viszont igazán barátságos és még kommunikatív is volt.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()