Első blikkre turistás hely

Misto Bistro Cafe & Bar BudapestMisto Bistro Cafe & Bar Budapest a térképen

Átlagos 2016. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. július 2.
Itt dolgozom évek óta a közelben, de még sosem jutott eszembe sem nekem, sem a kollégáimnak, hogy a Misto-ban együnk. Kívülről kétségtelenül külföldi turistákra specializálódott helynek tűnik, az étlapon a tipikus magyaros ételeket hirdetik, és a krétával írt táblán is a turistamenüt reklámozzák, magyar nyelvű feliratot talán elvétve láttam csak, az ár euróban van kiírva, s átszámolva egyáltalán nem tűnik olcsónak.
A barátnőm viszont véletlenül talált rá erre a helyre, s az ő javaslatára itt ebédeltünk együtt egy hétköznapon. Mint kiderült, ebédidőben 2 fogásos menüt kínálnak (leves, főétel) 1290 Ft-ért, ami itt a környéken az átlagosnál egy fokkal kedvezőbb, bár lehet olcsóbbat is találni persze ebben a kategóriában. A menüt nem láttuk sehol kiírva, viszont a felszolgáló készségesen elmondta, sőt még arról is beszéltünk, hogy ha legközelebb jövünk, akkor szóljunk, mit szeretnénk, szívesen elkészítik. A leves csészényi mennyiség, a főétel átlagos mennyiségű, nem maradtunk éhesek, de nem is ettük magunkat degeszre, egy férfiembernek valószínűleg ez nem lenne elegendő adag.
A belső tér szintén magyaros, de egy kissé ötlettelen, ódivatú, a 80-as éveket idéző.
Az egri Demeter Pincészet borait tartják, árakat nem tudom, nem láttam. Lehet kártyával fizetni, de csak ha időben és előre szólunk.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (10)
Misto Bistro Cafe & Bar Budapest - Külső képMisto Bistro Cafe & Bar Budapest - BelsőMisto Bistro Cafe & Bar Budapest - BelsőMisto Bistro Cafe & Bar Budapest - BelsőMisto Bistro Cafe & Bar Budapest - BelsőMisto Bistro Cafe & Bar Budapest - Étel/italMisto Bistro Cafe & Bar Budapest - Étel/italMisto Bistro Cafe & Bar Budapest - BelsőMisto Bistro Cafe & Bar Budapest - BelsőMisto Bistro Cafe & Bar Budapest - Külső kép
Kristály Imperial Hotel Tata - Kristály wellness
Kristály Imperial Hotel Tata