A 13. kerület angyalföldi részén több éve működő kis kávézó, sütiző, nyáron fagyizó is. Nehezen észrevehető, mivel nagyon belesimul a háztömbbe, a felirat is eléggé fakó (sárga, szürke a szürke falon. . . ), és évekig élősövény volt az ablak előtt. Úgy kellett a pontos cím alapján rákeresnem, pedig a kerültben lakom több mint 20 éve.
Családi vállalkozásban működtetik, a tulajdonos hölgy saját maga süt és a fagylaltot is személyesen helyben készítik, szóval tényleg kézműves minden. Kivéve a péksütiket, azokat más szállítja, a pozsonyi diós és mákos kifliket tudom jó szívvel ajánlani. Az édességek mellé házi szörppel kínáltak meg, ajándékba. A maracujás tortaszelet szintén finom volt. (400 Ft). Nagyon szívélyes vendéglátás és kiszolgálás. Főleg helybeli törzsvendégek, a környékbeli lakók.