Kávézó, reggeliző-ebédelő-uzsonnázóhely a Molnár utcában, a Március 15. térnél. Házias sütemények, reggeli 10. 30-ig, szendvics, péksüti, saláta, quiche, turmix, limonádé, többféle tea, köztük gyógyteák is, ebédidőben pedig a kis- és nagymolnár névre hallgató menük 1190 illetve 1390 Ft-ért.
A kis menü 2 fogásos, a nagy menü 3 fogásos. Két féle leves, 3 féle főétel, 3 féle süti vagy kávé közül lehet választani. Friss, üde, de ugyanakkor házias ízek. Laza, egészséges, nem megterhelő fogások, de mégis jóllaktunk. Hideg gazpachot, gombás-tejszínes tagliatellét és csokitortát ettem. Minden étel nagyon kellemes, finom volt, a leves és a torta is kitűnő, a tészta korrekt. Átlagos adagok, de a 3 fogás szerintem elegendő. Szép a tálalás. Olyan hely, ahová kisgyerekkel is be lehet jönni. Inkább csajos, mint férfias.