Kismolnár és nagymolnár

Molnárka BudapestMolnárka Budapest a térképen

Kiváló 2017. augusztusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kávézó, reggeliző-ebédelő-uzsonnázóhely a Molnár utcában, a Március 15. térnél. Házias sütemények, reggeli 10.30-ig, szendvics, péksüti, saláta, quiche, turmix, limonádé, többféle tea, köztük gyógyteák is, ebédidőben pedig a kis- és nagymolnár névre hallgató menük 1190 illetve 1390 Ft-ért. A kis menü 2 fogásos, a nagy menü 3 fogásos. Két féle leves, 3 féle főétel, 3 féle süti vagy kávé közül lehet választani. Friss, üde, de ugyanakkor házias ízek. Laza, egészséges, nem megterhelő fogások, de mégis jóllaktunk.
Hideg gazpachot, gombás-tejszínes tagliatellét és csokitortát ettem. Minden étel nagyon kellemes, finom volt, a leves és a torta is kitűnő, a tészta korrekt. Átlagos adagok, de a 3 fogás szerintem elegendő. Szép a tálalás. Olyan hely, ahová kisgyerekkel is be lehet jönni. Inkább csajos, mint férfias.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (9)
Molnárka Budapest - BelsőMolnárka Budapest - Étel/italMolnárka Budapest - BelsőMolnárka Budapest - Étel/italMolnárka Budapest - Étel/italMolnárka Budapest - Külső képMolnárka Budapest - BelsőMolnárka Budapest - BelsőMolnárka Budapest - Belső
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Hotel Karos Spa Zalakaros