Közben jobb lett

Mon Crémi Kávézó - Campona BudapestMon Crémi Kávézó - Campona Budapest a térképen

2023. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. december 11.
Nem tudom, miért ezt választottam, talán mert mentem végig a Camponán és ez úgy közben van, talán éppen a közepén, innen is, onnan is nézve. Ettem valamit előzőleg, nem ittam utána, gondoltam, majd valahol máshol... a két lány közül egyik sem volt barátságos, na jó, de le se köptek, az is igaz. Kértem narancslevet, meg egy lattét. Aztán felvonultam vele a kis kikerített részbe, ahol én voltam az egészben az egyetlen vendég, körülöttem karácsonyra vonszolódó emberek hömpölyögtek fel és alá, én meg csak ültem ezen a békésebb szigeten, és komótosan elfogyasztottam a leveket. Így, ránézve nem is egy rosszhangulatú hely, viszonylag szépen berendezett, csak hát, ami körülötte van... később az egyik leány kijött és karácsonyi dekorációkat helyezett el az ülő alkalmatosságok közé, segítettem neki egy kicsit és már nem is volt olyan barátságtalan.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (6)
Mon Crémi Kávézó - Campona Budapest - BelsőMon Crémi Kávézó - Campona Budapest - Étel/italMon Crémi Kávézó - Campona Budapest - BelsőMon Crémi Kávézó - Campona Budapest - BelsőMon Crémi Kávézó - Campona Budapest - Étlap/itallapMon Crémi Kávézó - Campona Budapest - Belső
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Három éjszakás ajánlat
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
Puchner Kastélyszálló Bikal - Puchner pihenés félpanziós ellátással
Puchner Kastélyszálló Bikal