Moncheese Raclette Budapest

12 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Alfa Hotel Miskolctapolca - Bombaáras ajánlat
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!

Moncheese Raclette Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3731 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 105382 feltöltött kép
2022. február 4.egyedül járt itt
Az újlipótvárosi Katona József utca Duna felőli végénél található bisztróban korábban is sajtos ételeket készítettek, de nevet és logót változtattak. Ahogy vissza tudok emlékezni, a beltér viszont nem sokat változott. Az ételek kb.
Moncheese Raclette Budapest - EgyébMoncheese Raclette Budapest - EgyébMoncheese Raclette Budapest - EgyébMoncheese Raclette Budapest - EgyébMoncheese Raclette Budapest - EgyébMoncheese Raclette Budapest - EgyébMoncheese Raclette Budapest - EgyébMoncheese Raclette Budapest - EgyébMoncheese Raclette Budapest - EgyébMoncheese Raclette Budapest - EgyébMoncheese Raclette Budapest - EgyébMoncheese Raclette Budapest - Egyéb
Még több kép (9 db) >>