Ez a szlogen szerepel a 6. kerületi, Szondi utcai étkezde szórólapján, amit címként adtam. Monta a thai tulajdonos/főszakács hölgy neve, mint megtudtam a falon látható 2010-es angol nyelvű oklevélről, amely bizonyítja, hogy egy képzett szakáccsal van dolgunk itt.
Őt személyesen nem láttam, viszont a konyhában sok budapesti thai(nak mondott) étteremmel szemben itt valóban thai fiatalemberek készítették az ételeket. A klasszikus, tradicionális ételeket csoportosítva találjuk az étlapon: levesek (1290-1590 Ft), wok ételek (1390-1890 Ft), curry-k, választható hússal, sült ételek. Pluszban lehet extra feltéteket kérni az egytálételekre is. A 3 féle desszert egyike - banánlevélbe tekert taro-s rizs - szintén felkeltette az érdeklődésemet, mert másutt általában nincs ez a fajta thai desszert. Pirított halgolyókat választottam, édes-csípős currys mártással, zöldségágyon (990 Ft). Ez tulajdonképpen egy előétel, nagyobb étkűek egy tartalmas desszertet vagy főételt még biztosan be tudnak vállalni utána. Most zajlik az étterem felújítása, belső festési munkálatok, de közben is nyitva tartanak és a házhoz szállítás sem szünetel. Az asztalok többsége az emeleten található tradicionális környezetben, Ganesha szoborral, valamint a thai uralkodócsaládot ábrázoló fotókkal. Nagyon finom és jó minőségű Aloe Vera ízesített gyümölcsitalokat, Ice teákat árusítanak Tajvanból (500 Ft/palack).