2022. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. július 21.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Margit körúton, a "nagy kanyarban" a híd előtt egy korábbi kihasználatlan helyiségben az egykori OTP-házban nyitott meg az elmúlt hetekben a Montage bisztró és kávézó. Végig üvegfal, hatalmas ablakok, de az elhelyezkedés miatt részben árnyékos, a bejárat előtt kis terasz. Bár nem biztos, hogy szívesen kiülnék ide, mert túlságosan zajos, forgalmas, benzingőzös.
Mindenképpen eljöttem volna ide kávézni, szétnézni, de a konkrét látogatás apropóját a Munch ételmentés adta. Az akció keretében közel féláron lehetett náluk különböző termékekhez hozzájutni, sütemény, pékáru és kenyér is lehet, ez afféle meglepetés az átvételkor. Egy nagyon kedves, kommunikatív, lelkes fiatalember fogadott a pultban. Az ételeket-italokat kézműves termelőktől szerzik be. A kenyeret - kovászos, fehér, rozsos, magos - és a pékárut a Máki Pékség süti és szállítja, a kávé a hazai Bagira kávépörkölésből érkezik, Mayer szörpök is szerepelnek a repertoárban. A vegán sütemények a Lavita solymári kézműves cukrászat alkotásai. A nagyon mutatós és egészséges, természetes anyagokból készült vegán és nyers vegán sütemények normál darabára 1090 Ft. Ezek közül választhattam kettőt, banános-epres sajttortát és vegán málnatortát. Mindkettő nagyon gyümölcsös, friss, könnyed, ízletes volt, nem volt műíze vagy ízhiányos a mentesség miatt sem.
Árakban nem olcsó, de tényleg színvonalas. Egy eszpresszó 650 Ft, a latte 950 Ft. A szörpök 650 Ft-ba kerülnek, 10 féle íz közül lehet választani, köztük cukormentes eper és szilva is van. Újdonságként macaront is lehet kapni, 2 db 950 Ft, e nem volt átütő. Tojásételeket, napi krémlevest, szendvicseket is lehet itt enni.
Nagyon klassz hely, jó szívvel ajánlom.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
Silver Hotel Hajdúszoboszló
Hunguest Hotel Helios Hévíz