Amikor még főiskolás voltam, immáron 20+ éve, a Morrison's 2 helyén - de lényegesen kisebb alapterületen - a Süss fel Nap nevű szórakozóhely működött, ahol néhány jó kis koncerten is jártunk. A Morrison's 2 a Morrison's szórakozóhely-lánc tagja, az Operánál és a Népligetnél (egykori E-Klub) is van 1-1 egységük.
A 2-es számú igazi központi helyen található, éjjel is folyamatosan megközelíthető, és már szinte egy kis minipolisszá nőtték ki magukat. A hét minden napján nyitva tartanak, és 6 tánctéren szól a zene, persze többféle stílusban, így minden irányzat és az idősebb korosztály is megtalálhatja a kedvére valót. A bejáratnál marcona kigyúrt biztonsági őrök álldogálnak, s ők döntik el, hogy ki mehet be. 18 év alattiakat egyáltalán nem engednek be. Hétköznapokon folyamatosan akcióznak, pl. kedvezményt kapnak az egyetemisták (minden nagyobb sulinak van egy kijelölt napja), és a korán érkezőket többféle kedvező italakcióval várják. Akción túl, a normál italárak belvárosi felkapott szórakozóhely színtűek, azaz drágák, viszont elég széles a kínálat, főleg a koktélokból és a népszerű rövidekből (tequila, whisky, vodka). Sörből Drehert, Pilsnert és Hofbraut csapolnak, és üvegesben is ugyanezeket árusítják. Az igencsak szerény ételkínálat nachos chips-ben és pannini-ben ki is merül. A kiszolgálás elég unott, közömbös, olyan érzésünk volt, hogy inkább a külföldieket preferálják és elvárják a borravalót.