A beltér elegáns, csinos, kifinomult, egyúttal nyugodt, kiegyensúlyozott miliő. Az a fajta hely, ahol az ember homlokán kisimulnak a ráncok. A személyzet udvarias, előzékeny, figyelmes. A rövid étlapon az orosz konyha klasszikusai megtalálhatóak: piráski, pelmenyi, borcs és szoljanka leves, marha Stroganoff, Medavik desszert. Az étlapot még táblás ajánlat egészíti ki. Továbbá szerepel az étlapon a kaviár is, van egy mérsékeltebb árú lazackaviár (7900 Ft) és az exkluzív szibériai tokhal kaviár. Az ételek árai 3500-7900 Ft között alakulnak, levesek és desszertek 2500 Ft körül, a tokhal kaviáros fogás viszont 29. 900 Ft-ba kerül. A napi menüt itt business menünek hívják, a 3 fogás 6500 Ft-ba kerül (+15% szervizdíj). Scsi leves, 2 féle főétel és 1 desszert olvasható a táblán, azaz voltaképpen a főétel választható, a másik két fogás fix. Még azt is felajánlotta a pincér úr, hogy a táblán szereplő két főétel mellett egy harmadikat is lehet választani. A tejfeles kapros scsi leves savanykás ízvilága nagyon jó indítást adott. Főételként a zöldsalátát választottam grillezett kecskesajttal, de leginkább azért, hogy meg tudjak enni 3 fogást, mert egy kiadósabb főétel mellett az nekem nem ment volna. Minden alapanyag friss, minőségi, a tálalás csinos. A desszert egy morzsás, málnafagylaltos, vanília pohárkrém, ami nagyon kellemes ízű és finom volt. Bár laza, könnyed ételeket választottam, de a 3 fogással bőségesen jóllaktam. Az ebéd mellé kapott tisztított szénsavas vízért nem kellett fizetni, grátisz volt. A fogások egyébként tételenként is rendelhetőek, de nyilván így menüben kedvezőbb. Csont nélküli 5 pontos élmény.