Harmadjára javítható

Moto Pizza - József körút BudapestMoto Pizza - József körút Budapest a térképen

2023. januárban járt ittÉrtékelt: 2023. április 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A MOTO pizzéria a 3. egységét nyitotta meg a VIII. kerületben a Nagykörúton, a Rákóczi tér szomszédságában. Az olasz motoros pizzát már évek óta követem, a Madách téri egységükön kívül a Bartók Béla úton is többször megfordultam, a már bezárt helyeket nem is említem. A véletlen hozta, hogy a nyitás hetén jártam náluk. Az elmaradhatatlan motor ott figyelt a kirakatban, ez már a védjegyükké vált.
A pult mögött a másik meghatározó objektum, az aprócsempés pizzakemence várta az újabb sütnivalókat, nem is kellett sokat várnia, mert folyamatosan érkeztek az újabb vendégek. A rendelést a pultnál vették fel, a lány nem volt különösképpen kedves vagy szívélyes. Az L alakú vendégtér hátsó traktusában több asztalt toltak össze egy nagyobb társaság számára, akik a tulajdonosok baráti körébe tartozhattak, akik elég hangosan szórakoztak és a mosdót is eltorlaszolták az asztalaikkal, székeikkel. Az asztalokat nem szedték le a távozó vendégek után, és az asztalok letörlése, "morzsátlanítása" is elmaradt.
Ez amolyan kézzel-lábbal evős pizzéria, nincs evőeszköz, sem pohár, sem tányér. A pizzákat kartonpapírra teszik, ennyi a tálalás. Az alapanyagok prémium kategóriásak, a pizzatészta és a paradicsompüré is Olaszországból érkezik. Kifejezetten vékony tésztás pizzát sütnek. Ez a minimalista megoldás nem minden vendég tetszését nyerte el, én mondjuk tudtam, hogy mire lehet számítani. Sajnos én sem voltam maradéktalanul elégedett. A pizzám egy része megégett, és feltétből is elbírt volna többet, de egyébként finom volt. Azt nem pontosan értettem, hogy a szélén lévő 2-3 cm-es sávra miért nem került még paradicsomszósz sem? 17 féle pizza szerepel az étlapon, 2500-3700 Ft között.
Italok terén szolid a kínálat, két féle olasz sör: Peroni és Birra Moretti üveges, valamint prémium árazású italok, San Benedetto, Fritz-kola.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (15)
Moto Pizza - József körút Budapest - EgyébMoto Pizza - József körút Budapest - EgyébMoto Pizza - József körút Budapest - EgyébMoto Pizza - József körút Budapest - EgyébMoto Pizza - József körút Budapest - EgyébMoto Pizza - József körút Budapest - EgyébMoto Pizza - József körút Budapest - EgyébMoto Pizza - József körút Budapest - EgyébMoto Pizza - József körút Budapest - EgyébMoto Pizza - József körút Budapest - EgyébMoto Pizza - József körút Budapest - EgyébMoto Pizza - József körút Budapest - EgyébMoto Pizza - József körút Budapest - EgyébMoto Pizza - József körút Budapest - EgyébMoto Pizza - József körút Budapest - Egyéb

Moto Pizza - József körút további értékelései

2023.11.15egyedül
Nem, nem volt terv, csak annyi, hogy valamit eszem. A Rákóczi tér sarkán mentem volna a körúton falatért, aztán ott volt a sarkon ez. Nem olyan régen voltam a Bartók Béla úton a testvérében, és nem volt rossz ízű a pizza, jó emlék, itt meg egy lélek sem ült bent, hát itt az idő, próbáljuk meg!...
Grand Hotel Esztergom - Mesés advent fürdőbelépővel
Grand Hotel Esztergom