Egyik kollégám fedezte fel és ajánlotta ezt a mexikói street food bisztrót, ahol, mint a neve is mutatja, leginkább burritót ehetünk. Már korábban említettem más értékelésnél, hogy a Haller utcán is szép sorban kiépült egy nemzetközi "gasztrosétány", mondjuk nem a luxus-prémium-gourmet kategóriában, szóval kicsit vegyes a színvonal, de van magyar, mediterrán, kínai, japán, olasz, török, arab, görög ételeket kínáló étkezőhely is az utcában, ha elindulunk a Soroksári út irányából.
Nos, ők a mexikói konyha képviselői. Quesadilla, burrito, tortilla, ez a 3 fő étel, amit hirdetnek, többféle hússal, körettel, töltelékkel, szósszal. Tetszett, hogy amíg az étel elkészültére vártunk, kaptunk egy tálban nachost ropogtatni. 2990 Ft-ért kaptam a csirkés quesadilla mellé hagymakarikát (mirelit) 2 féle szósszal, egy dobozos Mirinda üdítőt és a már említett nachosból is maradt mellé bőven. Olyan kiadós volt, hogy ez az adag nekem elég volt két napra ebédnek, szóval a felét elcsomagoltattam másnapra. Egy kicsit ételszag van, de lehet a kinti teraszon is enni. 8-9 féle húsos töltelék közül lehet választani, melyek között van nagyon csípős is, csirke, marha, sertés és persze vega is.