2017. januárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. február 1.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Néhány nap eltéréssel jártam a Corvin sétányon és a Bank Centerben lévő Mr. Fruit mindkét egységében. Ez utóbbiban csak kapkodtam a fejemet az árak láttán. Vendéglátó helynek nem nevezném, ez egy tipikus delikátesz, bár igaz, hogy lehet vásárolni sokféle ehető-iható finomságot, de helyben fogyasztásra nincs lehetőség, sem asztalok, sem akár könyöklőpult nem került kialakításra. Ez nem hiszem, hogy problémát jelentene, hiszen a vásárlók többsége környékbeli irodista, akik elvitelre vesznek. A hűtőpult kínálata reggel nagyon szegényes volt, mindössze 2 db zöldsaláta öntettel, valamint 2 gyümölcssaláta. A feliratok és a termékek nincsenek összhangban, pl. az ananász gyümölcssaláta felirata "Fruit Chia Mix" volt. Kollégámmal egy egzotikus déligyümölcs salátát vettünk (30 dkg/990 Ft), amelyben ananász, kiwi, gránátalma szerepelt. Itt is lehet kapni a Mr. Fruit 100%-os vegyes gyümölcsleveket palackozva, amelyek semmilyen mesterséges adalékanyagot, tartósítőszert nem tartalmaznak.
Vettünk még Venchi olasz csokoládékat is, amelyekből 1 kocka 215 Ft-ba került (kilóra kimérve árusítják). Hát, őszintén szólva el voltunk ájulva ezektől az áraktól, ami még itt az 5. kerületben a Bank Centerben is megdöbbentő.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
132.460 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza