A Gozsdu udvarban ez egy új ivó, talán Pointer pub volt előtte vagy valami efféle. A dizájn nem rossz, a zenei aláfestés nem a mi világunk. A sörök és a tömények érdektelenek (leszámítva a Nobilis pálinkákat melyek viszont drágák) , a borok között akad pár jó tétel, mi Kamocsay Chardonnay-t ittunk és Frittmann Fruskát, mindkettő megfelelt az elvárásainknak.
A szervízdíj benne van a számlában, fizetéskor mondom, hogy látom, hogy a “borravaló” benne van, mondja a pincér, hogy az nem a borravaló, azt az egész Gozsduban fizetni kell. Nos akár így van, akár nem, aligha lehet elvárni, hogy a vendég az itallapon feltüntetett cseppet sem alacsony összegen túl (viszonylag egyszerű borok is 500 ft körül vannak decinként) kifizesse a 10%ot, amit ráoktorjálnak, de még adjon borravalót is. Nem rossz hely a Muter, de a Gozsdu táján van jó pár ami sokkal jobb, aminek témája van (pl. a konyha révén – lásd Stég, Vicky Barcelona - vagy a kézműves sörök révén lásd Léhűtő) és saját arculata.