My Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest

50%
4,5Kiszolgálás
4,5Hangulat
3,5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Thermal Panzió Igal - Lazítás fürdőbelépővel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Ensana Thermal Sárvár
34.560 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval

My Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3716 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 104728 feltöltött kép
2024. december 6.egyedül járt itt
Nagyon praktikus és egyben emlékidéző oldal az ittjartam. hu, ugyanis innen tudtam meg, hogy 2018-ban már jártam és vásároltam náluk, valamint azt is, hogy a korábbi Mátyás utcai pincehelyiségből költöztek át a Ráday utcába, a Bakáts téri templom közelébe. Csinos, vintage hangulatú a kis alapterületű beltér.
My Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - Külső képMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - Étel/italMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - Étel/italMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - Étel/italMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - BelsőMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - BelsőMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - Étel/italMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - Étel/italMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - Külső képMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - Külső képMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - Étel/italMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - Étel/italMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - Étel/italMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - BelsőMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - BelsőMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - Étel/italMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - BelsőMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - Étel/italMy Choccy Csokoládémanufaktúra Budapest - Külső kép
Még több kép (16 db) >>
Kiváló 2018. január 16.egyedül járt itt
A Ráday utca és a Mátyás utca sarkán lévő prémium kézműves csokibolt egy pinceheyiségben, amely a Mátyás utcáról nyílik. Kívülről nem is látszik, hogy a belső tér milyen szépen, igényesen kialakított. Vintage stílusú, kis asztalkákkal, a belső sarokban egy szeparált boxszal működik.
Még több kép (16 db) >>