A Ráday utca és a Mátyás utca sarkán lévő prémium kézműves csokibolt egy pinceheyiségben, amely a Mátyás utcáról nyílik. Kívülről nem is látszik, hogy a belső tér milyen szépen, igényesen kialakított. Vintage stílusú, kis asztalkákkal, a belső sarokban egy szeparált boxszal működik.
Helyben lehet bonbonokat, csokit enni vagy forró csokoládét, kávét kortyolni. A bonbonokat nem dekára, hanem darabra árusítják (210-250 Ft/db). Minden kis csokibonbon a tulajdonosok csokoládé manufaktúrájában készül, a XX. kerületben, ha jól értettem. Szintén kiváló minőségű aszalt gyümölcsöket és magvakat is árusítanak, natúr és ízesített kivitelben, többféle csokiburkolatban is. (300 Ft/zacskó ártól felfelé). Udvarias, barátságos kiszolgálás. Jó volt itt lenni, irtó finomakat lehet itt enni.