Barátságos, enyhén vintage stílusú kávézó a Nagykörúton, a Nyugati tér közelében. Évekkel ezelőtt, a nyitásukat követően jártam már itt, de arról nem született értékelés, "kor-dokumentálás". Azóta a belső tér bővült, befelé, a ház belső udvara felé bővültek, több asztaluk lett, a kiülős teraszt pedig kis kerítéssel vették körbe, így szeparálva a nagykörúti járdától.
Itt a járdára kitelepülés nem zavaró, mivel az elég széles, és érdekes módon a Nagykörúton a gyalogos forgalom valamiért inkább a szemben lévő páros oldalra koncentrálódik, nem ide. A nyitva tartásuk a korán kelőkhöz igazodik, viszont cserébe korábban is zárnak. Aktuális nyitva tartásuk (nyáron) reggel 7 órától délután 5-ig tart. Reggel olyan akciót kínálnak, hogy bármilyen kávé - akár helyben, akár elvitelre - mellé egy pitét adnak ajándékba. Bár ott helyben is szívesen leültem volna reggelizni, de idő hiányában ezúttal elvitelre kellett kérnem. A latte bársonyos, kellemes, szerencsére nem volt tűzforró (790 Ft/ 3 dl). Ajándékként egy csokis-túrós pitét választottam, ami nem sokkal korábban jött ki a sütőből (normál ára 450 Ft), valamint választottam még egy nagyon jópofa diós kosárkát (300 Ft). Szembetűnő volt, hogy a sajtos-sós rúdon, kakaós csigán és a croissant-on kívül olyan egyedi péksüteményeket is kínálnak, amelyeket máshol nem láttam. Kiderült, hogy a tulajdonosnak van egy sütödéje Kőbányán, ott készülnek ezek is. A My Sweet Bakery-n kívül nincs más vendéglátó egységük, viszont szállítanak több étterembe, pl. a Leroy-t említette a kiszolgáló fiatal hölgy. Délidőben laza ebédmenüket is kapni, szendvicsek, saláták, ínyenc tál sajttal-sonkával-felvágottal. 1-1 teljes kiőrlésű, illetve cukormentes péksüteményt is tartanak. Összességében, kellemes légkörű, szimpatikus, csinos hely, finomságokkal.