A Váci utca Fővám térhez közeli végén fedeztem fel ezt a helyet, amely a környékhez képest meglepően kedvező áraival hívta fel magára a figyelmemet. A Váci Utca Center irodaház utcaszintjén található önkiszolgáló gyorsétterem egy 3 egységes lánc egyik tagja, a másik 2 éttermük szintén irodaházban található, de azok külsőbb városrészekben működnek (Angyalföldön és Óbudán).
Kizárólag hétköznap tartanak nyitva, reggel 8 órától már lehet kávézni és reggelizni, majd az ebédidőt követően be is zárnak. A berendezés egyszerű, funkcionális, menzás hangulatú, fiatalos. Az ételeket a pultból lehet rendelni. Ebédidőben naponta változó, 4 féle 2 fogásos menüt kínálnak 750-1490 Ft közötti árakon, illetve egyéb akcióik is vannak, most szeptemberben például a napi főzelék és a napi főétel olcsóbb. Az ételek többségéből fél adagot is lehet kérni. Reggelire tojásételeket, virslit és menüt (650 Ft) is kínálnak. Egy cappuccino és egy szendvics (nagy méretű stangliban sonka, sajt, saláta, paradicsom, uborka) 750 Ft-ba került. A kiszolgálás kedves. Nemcsak az irodaház dolgozói járnak ide enni, hanem a környéken lakók és a környéken megszálló külföldi turisták is, vegyes korosztályból.