A Mywine egy rendkívül hangulatos borbár, mely nemrég nyitott, értsd tavaly vagy tavalyelőtt. Egy boros rendezvényeket szervező ismerősöm hívta fel rá a figyelem s milyen jól tette. Tavaly kora nyáron be is néztünk, nagyon tetszett a beltér, meg voltunk elégedve a kiszolgálással is. A borválaszték pazar, az árak elég magasak.
S még rászámolnak 10% szervízdíjat is. Tartanak prémium söröket is zömmel a kraft szövetség tagjaitól. Aki enne is valamit, sajttálat vagy sonkatálat rendelhet. Ittunk fél deci Spiegelberg Chardonnay-t a Somlóhegyről (640 ft), fél decit Rajnait kiváló Cseri pincétől (300 ft), melynek tulajdonosai a Pannonhalmi borvidékhez tartozó Nyúlon gazdálkodnak továbbá egy deci Fekete Muskotályt Szentesi Józseftől (1520 f). Remek élmény volt, 5 pont.