Idei nyitású újhullámos kávézó a Hold utcai piac szomszédságában. Kellemes, elegáns berendezés, a galériaszinten további asztalokkal, kiülős terasszal az árnyat adó fák alatt. Két féle pörkölésű kávét főznek, de nem kérdezték meg, melyiket szeretném (a darálóban láttam a 2 fajtát). Szintén 2 féle cornflakes-et lehet kapni.
Bár délután is nyitva tartanak, inkább reggelizős helynek mondanám. Kínálnak tojásételeket: rántottát, tükörtojást, ham & eggs-et, bécsi roppanós virslit, szendvicseket. Az ételárak 790-1090 Ft között alakulnak. Tartanak laktóz-, glutén- és cukormentes sütiket, de ottjártamkor már nagyon le volt fogyva a készlet, csak croissant-ot láttam 2 db-ot a pultban. Egy eszpresszó tejjel 390 Ft-ba került. Csinos volt a barna mázas porcelán csésze. Kellemes, kulturált hely, de nem kiugró élmény, és egy kicsit drága is szerintem.