Egy egészen más helyet kerestem, az erdélyi finomságokat árusító Carpaticumot, ám sajnálattal tapasztaltam, hogy a Veres Pálné utcai üzletük megszűnt (kiköltöztek Érdre). Viszont felfedeztem az utcában ezt az új koreai teázót (bár ahogy hallottam, pont 1 éve nyitottak meg).
A személyzetet egy vietnami diáklány alkotta, kicsi a hely, elegendő is az egy fő ide, aki egyébként az ünnepi dekoráció elkészítésével foglalkozott. A falat koreai popcsapatok fotói díszítik, akiknek az ereklyéi is megvásárolhatóak itt. A Bubble tea koncepciónak megfelelően fekete teát, gyümölcsteát, tejes teát lehet kapni mindenféle nyúlós, gumiszerű zselével és bogyóval ízesítve. Hideg vagy meleg italként is kérhető. Csoki-kókusz lattét választottam, amibe licsi, áfonya és eperzselé került, gömb és szögletes formában is. Az italok egységára: 799/999/1199 Ft, kis és nagy adag kérhető, illetve a speciális italok 200 Ft-tal drágábbak (pl. taro tej, fekete cukros latte, epres matcha tea). A speciális szerkentyű összerázza az italt, majd lefóliázza. A nagy átmérőjű szívószálat a fóliafedőbe beszúrva már lehet is szürcsölni. Az italokon kívül előre csomagolt ázsiai édességeket lehet kapni: mochi desszertet, színes zseléket, Pocky mártott ropikat, csokiszeleteket, valamint dobozos tészta egytálételeket.