Tölünk nagyon messze van, da akkor is megéri a Nádfedelesbe menni. Mindig jol érezzük ott magunkat. A pincérek kedvesek, az ennivalo finom és gusztusosan elrendezve a tányéron lesz felszolgálva. Minden alkalommal elégedett voltam.
Lehúzás! ! ! ! ! 2 X A válaszlevél valótlant állít, és mellébeszél. Panaszom hosszú; Csak néhányat emelek ki: Csak kimért bort ajánlanak, vagy primőr értéktelen lét a házi limonádé, nem tudni mitől 1 dl = 220 Ft. Ez valamennyi ellenőrizhetetlen ital, A pincér 12000 Ft szervízdíjat számol fel magának. ! ! ! ! !
Csak főételt rendeltünk és italt. Nonszensz. Ennyit még Velencében sem kértek el és bárhol gyönyörűbbnél gyönyörűbb helyeken, nem egy tanyasi koszfészekben. (Csepel kulipintyóban! )
Nagyszerű hely. Már többször jártunk itt. Érdemes visszatérni. Hatalmas adagok, elfogadható árak, barátságos kiszolgálás. Nagy negytívum, hogy nem fizethettünk bankkártyával.
Csepel és Szigetszentmiklós határában fekszik a Duna partján ez az étterem, aminek a külső részén egy nádfedeles részen szabad levegőn ebédelhetünk-vacsorázhatunk. Innen a név is. Többször kenuval is voltunk már, ki is lehet kötni az étteremnél, de a Duna-parti kerékpárút is itt megy el, úgyhogy bringával is ideális célpont.
Nyáron, főleg hétvégén ebédidőben nagyon nagy a pörgés, ilyenkor érdemes előre foglalni. Az ételek között a kisvendéglős ételek, rántott szelet, Hátszín udvarmester móddra, tócsnis sertéspörkölt és halételek, harcsa+túrós csusza megtalálható. A desszertek kicsit egyhangúak, somlói és palacsinta, de ez nem egy cukrászda. Az adagok óriásiak és az árak kedvezőek, úgyhogy fizetéskor a legtöbbször szó nélkül hozzák a nagyon kedves és gyors felszolgálók az elviteles dobozt, mert sokszor vacsorára is marad az adag ételből
Egy ideje készültünk már kipróbálni a Nádfedeles Csárdát, a hétvégén sikerült. Népszerű a hely, éppen befértünk, volt még egy szabad asztal a kirakott megtelt tábla ellenére. Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek kiválóak, hatalmas adag, szinte lehetetlen megenni, így vittünk is haza belőle:) A kiszolgálás dicséretes és az árak is nagyon jók. Gyakori vendégek leszünk.
Rendszeresen járunk hozzájuk Budapest sok területéről összejőve, és többször külföldikkel bővítve. Udvarias kiszolgálás, finom ételek,kellemes környezet minden évszakban. Parkolási lehetőség kiváló,és ebéd előtt,után a kellemes környezetbe ajánlom a kis Duna melletti sétát. Időben kell helyet foglalni, mert nagyon közkedvelt.
Ide hívtuk meg a családot ebédre a 40. születésnapomra! 15-en voltunk gyerekekkel együtt! Minden tökéletes volt! Az étel, a kiszolgálás. A környékünk legjobb vendéglátó helye ! A gyerekek ismét tudtak a kertben elhelyezett játszótéren játszani.Amíg vártunk a két étel között, le is sétáltunk a Duna-partra.