2015. júliusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. július 21.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Harmadik alkalommal jártam a Nádor Étteremben, korábban 2 alkalommal céges vacsorát szerveztek ide a kollégák, néhány évvel ezelőtt, de akkor sem voltam elájulva az ételektől. A helynek szerintem kifejezetten jó a hangulata, egy lépcsősoron lehet lejutni a pinceszinten lévő tágas, L alakú étterembe, amelynek nyers téglafala van és hatalmas boltívei. Tágas, ám a természetes fény hiánya miatt mindig sejtelmes hangulatú.
Ebédidőben kedvező árú menüt kínálnak, amivel leginkább nem a turistákat, hanem a környéken dolgozó irodistákat célozzák meg.
A menüben leves + főétel, főétel + desszert (2 fogás 990 Ft), vagy a 3 fogás együtt (1.390 Ft) választható, 2 féle főétel variációval. Az ételek jól ismert nemzetközi fogások vagy magyaros ételek. Ottjártunkkor zöldbableves (ezt kihagytam), rántott csirkemell rizi-bizivel vagy paradicsomos húsgombóc pennével, valamint rétes válogatás szerepelt a kínálatban. A rántott csirkemell 1 kisebb szelet volt, túl vékonyra klopfolták, a sütéskor kiszáradt, a rizst viszont túlfőzték, és mind a hús, mind a köret borzasztóan el volt sózva. A rétesben nem tudom, mi volt a válogatás, választásra ugyanis nem volt mód, mindenki 2 szelet almás rétest kapott, jól megszórva porcukorral. Ezt sohasem értettem, hogy a már amúgy is édes desszerteket miért kell még porcukrozni is?? Sok étteremben rossz gyakorlat.
A menühöz jár 1 pohár ásványvíz vagy szörp (málna, bodza és még 1 féle volt), én bodzát kértem, az kifejezetten finom volt, és éppen kellemesen hűs hőmérsékletű, de mégsem jéghideg.
A kiszolgálás rendben volt, és gyorsan meg is kaptuk az ételeket, de ezt a pozitívumot sajnos az étkek minősége jelentősen lerontotta.
Szervizdíj nincs.
Még több kép (7 db)
Nádor Borétterem további értékelései
2013.12.30a párjával
![]()
Egy tipikus belvárosi turistalehúzó étterem, középszerű konyhával és barátságtalan kiszolgálással. Éttermi vócsert (voucher) használtunk fel párommal, de már amikor asztalfoglalásnál szóba hoztuk a birtokunkban lévő kupont, az étteremvezető hölgy fanyalgásával szembesültünk, aki úgy nevezte az...
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
133.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással