A Nagyi palacsintázója a Westendben sem győzött meg (ahogy a korábban meglátogatott más egységeiben sem igazán). A pici sarokbérlemény a pláza alsó szintjén, az étkezős szigeten található, forgalmas, jól látható helyen. Két oldalról nyitott, az egyik oldalon 4 bárszéken le lehet ülni, a másik oldalon lehet rendelni, fizetni és elvitelre kérni.
A palacsinták darabára 290 Ft-tól indul, az extrább ízek 390 Ft-ért, a menük, tálak 7-800 Ft-tól kaphatóak. Édes és sós palacsintákat is tartanak, de az ízesítés egyáltalán nem kreatív. Az elkészítés nem igényes. A palacsinták előre le vannak sütve, melyeket a mikróban - kérdezés nélkül! - melegítenek. A töltelékek szintén előre bekészítve, bekeverve a hűtőben. A díszítés is generális: porcukor, csokis tortareszelék, magozott meggybefőtt. Ezek is előre bekészítve a pultba, aki kér, annak rádobnak a palacsintájára egy kanállal belőle. Egy almás palacsintát kértem, de valami jobbra számítottam. A töltelék nyers reszelt alma némi fahéjjal és cukorral ízesítve. A héját is belereszelték, és az almareszelék megbarnult az állásban, ami nem tul guszta látvány. A kókuszos palacsinta tölteléke is valami fura kókuszos, tejes-vizes, folyós kulimász. A palacsinták hajszálvékonyak. Értem, hogy gyorsétterem meg fast food, de szerintem ezt lehetne sokkal igényesebben is előadni. A fiatal pultos hölgy kedves és iparkodó, de vendéglátás terén teljesen amatőrnek tűnik.