2015. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. november 19.Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Pólus Center nem tartozik a kedvenc bevásárlóközpontjaim közé, elég ritkán fordulok meg itt, mert messze lakunk tőle, de sosem tudok eligazodni. Több bejárat van, és persze mindig a keresett üzlethez a legtávolabbi helyen sikerül leparkolni.
Az étkezőhelyeket itt is egy csoportban sűrítik össze, csak egy kávézó van az épület másik végén (Jamaica Babkávézó), viszont ennek van külső kiülős terasza is, a többi "evős" hely a belső térben van, nincs természetes fény. A másik problémám úgy általánosan a Pólussal, hogy a takarítás nem az erősségük, valahogy mindenütt az a benyomásom, hogy nincs tisztaság, nincs higiénia.
A Nagymama konyhája viszonylag nagy alapterületű, a Belfrit és a Salad Box között található. Az ételek a többihez képest az olcsóbak közé tartoznak. Általában mindenből lehet kis adagot is kérni, ami a normál adag 70%-a (a legtöbb étel 800 Ft, kisadag 500 Ft). Az ételek előre elkészítve a pultban vannak kitéve, így mindent automatikusan mikróznak, ami szintén nem teszi vonzóvá.
Egy kis adag milánói makarónit kértem, amire a sajt +100 Ft-ba került. Nem nagy dolog, de szerintem a milánóihoz alapból hozzátartozik a sajt, nem kellene felárazni. Az ételek olcsó, alacsony minőségű alapanyagokból készülnek. A tésztát túlfőzték, a sajt az a tipikus pizzafeltét volt, sajtnak nevezni kis túlzás. Adagra ahhoz képest, hogy kis adagnak adták, elég nagy volt, de ha valami nem jó, akkor abból a kevés is sok.
Nekem nem jött be, nem ajánlom.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Nagymama Konyhája - Pólus Center további értékelései
2025.02.27a párjával

Vadast ettem, a párom paradicsomos húsgombócot és isteni volt. A máglyarakás brutal jól nézett ki. Hatalmas adagok és jó házias etelek. Nekünk bejött!
2025.02.11egyedül

Több negatív kommentet is olvastam a helyről amióta véleményt akartam írni a Nagymama konyhájáról de nekem teljesen jó élményben volt részem. Chilis babot és vargabélest ettem. Véleményem szerint teljesen jó árban kijöttem és teljesen jól laktam vele. A bolt tiszta az eladók udvariasak és...
2023.11.21egyedül

Látom, a fél város idejár, én meg nem. Na, nem maradok ki a jóból én sem. Szóval, elmentem a Pólus Centerbe. de ha megkínoznának az ÁVH-sok vagy a nyilasok, akkor sem tudnám megmondani, hogy miért menne bárki is a Pólus Centerbe, a világ végén van, mindentől távol, de még magyarul beszélnek ott...
Aranyhomok Hotel Kecskemét
37.179 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval