Én először jártam itt,de a gyermekeim már többször ebédeltek ebben a vendéglőben. Én egy kicsit zsúfoltnak találtam a helyiséget. A kockás abroszos, házias jelleg tetszett. A kiszolgálás is megfelelő volt. Az étel is finom volt,csak a burgonya köret amit a "nagyi receptje szerintinek" tituláltak / lehet,nem pontos az idézet/egyszerű sült hasábburgonya volt. Ettől eltekintve jól éreztük magunkat.
Viszonylag kiesik a város központjától, így ide elmenni mindig tervezést igényel, nem csak gondol egyet és beugrik enni. Mi jó pár éve voltunk itt utoljára, akkor még csak asztalfoglalással jutottunk be, így foglaltunk most is. Azt a színvonalat vártam, mint akkor, de szinte semmi nincs a régi érzésből.
Az ételek középszerűek, a légkör megkopott. Hiányzik az "aha-érzés" a helyből, ami régen meg volt. Nem fogunk vissza vágyakozni, nincs miért. Ilyen vacsorát a város közepén, közepes színvonalú helyen is simán kapunk bármikor.
Szörnyű 2013. november 6., üzleti partnerrel járt itt
10 éve jártam erre a helyre, kedveltem a családias légkört. Ma este számomra fontos üzleti partnereket vittem, akikkel kellemesen vacsoraztunk és bort ittunk. Az étterem 10 óra körül kiürült, amikor a pincérek elkezdték felrakni az asztalokat és leszedni az asztalokat, ami még rendben lenne.
Azonbn elkezdték leszedni a mi asztalunkat is, 10:30 után , így rendeltem még egy üveg bort, majd 11 óralor hozták a szamlát és kértem még egy utolsó üveggel. Ezt már nem kaptuk meg, közben záróra lett. Sofőrszolgálat 12:00 órakor jött, addig még fogyasztottunk volna. 11:30 órakor kiraktak minket, 1 perccel utána mindenki hazament, pincérek az étterem előtti parkolókat foglalták. TÖBBET NEM JÖVÖK. Elmegyek Solymárra az ARANY KORONÁBA ahol a vendég még "vendég".
Kicsit messze van, de amúgy sem lehet hirtelen ötlettől vezérelve "beugrani" egy vacsorára, mert szinte mindig tele van, így asztalfoglalás nélkül nincs értelme próbálkozni. De ha bejut az ember, akkor már megérti, hogy miért vannak mindig sokan. Nagyszerűen elkészített, finom ételeket kapsz egy hangulatos, "régimódi" (ami itt teljesen pozitív értelmet kap)étteremben, kedves és gyors kiszolgálással. A vacsora élménye megéri a kijutás idejét. :)
Egy kissé kiesik a város forgtagából, de ez ne tántorítson vissza senkit, hogy betérjen ebbe a barátságos, ódon hangulatú étterembe. Alapvetően, a tradícionális magyar gasztronómia rajongóit látják szívesen, hiszen itt a szakácsok is a magyar konyhának hódolnak. Ideális helyszín lehet nyáron a kerthelyiség része, kisebb baráti összejövetelekhez kiváló.
Többször jártunk ebben a vendéglöben. Kicsit kiesik a forgalomból, különben még többször véndégeskednénk itt. Az ételválaszték kiváló, mindenki megtalálja a kedvére valót. Ugyanez elmondható az italokról is. Extra plusz, hogy készségesen hoznak extra tányért ha felezni/megosztani/izlelni akarjuk a társaságban a választott ételeket.
Az adagok hatalmasok, a konyha kiváló. Az udvarias felszolgálók nyelvtudását külön értékeltük. Mindenkinek ajánlom, de ajánlatos elöre asztalt foglalni!