Talán sokaknál még tartott a téli szünet vagy a home office, így végül sikerült bejutnunk, és azt kell mondjam, abszolút megérte a várakozást és megértettük a népszerűséget is. A beltér viszonylag kis alapterületű, lent csupán 2 db 2 személyes bárszékes asztal van, továbbá a galériaszinten még további 5 db asztal. Hétfőn zárva tartanak, majd keddtől péntekig kínálnak 4 fogásból álló napi menüt, amiből tetszés szerint lehet összerakni 2,3 vagy 4 fogásos ebédet. A lencsesaláta az újévi szerencse kívánságok teljesülését volt hivatott alátámasztani, ez volt szerintem a legjobban sikerült fogás az ebéden belül, fetasajttal, paradicsommal, kellemes, harmonikus ízekkel. A főétel Dubarry csirkemell rizottóval, zóna adag mennyiségre, korrekt volt, de nem átütő. A desszert málnás sajttorta, nagyon könnyű, laza, nem gejl, ez is tetszett. A 3 fogás összesen 3200 Ft-ba került, nincs kötelező szervizdíj. A normál étlap sem hosszú, 5 előétel / leves, 7 főétel, 3 desszert. Alapvetően klasszikus magyaros fogásokat kínálnak, de modern technológiával és korszerű módszerekkel. Egy kis hiba volt, hogy a kért pohár vizet a pincér hölgy elfelejtette. Az ételek a menü esetében elég gyorsan érkeztek, így munkaidőben az ebédszünetben is beleférhet itt egy gyors ebéd. A mosdó modern, tiszta. A végén a séffel is váltottunk pár szót, szimpatikus volt.