Röast kávékból készült kiváló specialty kávék. Nagyon kedves és profi kiszolgálás. A hely designja nekem egy kicsit túl puritán, de így legalább tényleg a kávéra tud fókuszálni az ember.
Modern, fiatalos újhullámos kávézó a XI. kerületben, a Szent Gellért tér szomszédságában. Az ablak portálnak köszönhetően, világos, napsütéses a beltér. Letisztult, skandináv stílusú bútorok, lazán álló, nem zsúfolt asztalokkal. A pultban sem sok, de trendi és mutatós desszert sorakozott: brownie, granola szelet, croissant, citromos-áfonyás gyümölcskenyér, kissé drágállottam az árakat, 1200 Ft-ért.
A Cortado kitűnő volt (900 Ft), mellé a tripla csokis virágforma cookies keksz is kellemes (750 Ft), bár nem egy különlegesség. A berlini illetőségű 19grams Roastery kávépörkölő prémium kategóriás kávéit La Marzocco géppel főzik. Hétvégente készülnek valami különlegességgel, ottjártamkor házi mákos guba vanília pudinggal és miso karamellel (2050 Ft). Három féle toast melegszendvicset is lehet enni, ezek egzotikus, izgalmas töltelékekkel készülnek és húsmentesek (1950-2250 Ft). Nyugalmas, kulturált hely, talán egy kicsit steril, de jó volt itt lenni.