A belső tér kialakítása és színvilága meglehetősen furcsa volt a számomra, lila és almazöld színek dominálnak, de hangulatát tekintve amolyan vidéki 80-as évek dizájnra emlékeztetett. Kifejezetten tágas, világos (valóban napfényes), nagy alapterületű étterem, ahol témába vágó - pl. vegetáriánus ételek, egészséges életmód, ezoterikus programok - előadásokat is szoktak tartani, azaz rendezvényteremként is használják. Az előtérben a pultban sütemények sorakoznak. Az étlapon értelemszerűen kizárólag húsmentes ételek szerepelnek. Az árak átlagosnál magasabbak, 1500 Ft körül kezdődnek a főételek, a legegyszerűbb tészták is innen árazódnak. Egy adag saláta is ilyen árfekvésben kapható. Minden nap kínálnak napi menüt, de ennek árfekvése sem nevezhető olcsónak. Egy 2 fogásos ebéd 2000 Ft alatt nem hozható ki itt. Első fogásnak zöldséglevest kértem ("idény zöldségleves csavarttésztával"), ami csészében és forrón érkezett, a zöldségek egy része (pl karfiol) túl volt főzve, azonban a sárgarépa ress volt. Ízesítése egészen jól sikerült. A főétellel nagyon mellényúltam, borzalmasan rossz volt, pedig a leírás elég izgalmasnak ígérkezett: zöldségragu rozspehellyel, sült szejtánnal. A rendeléskor jelezték, hogy szejtán helyett tofuval tudják hozni, de ez számomra nem volt probléma. A tofut elégették és semmi fűszert nem lehetett érezni rajta, ráadásul ki volt hűlve, a rozspehely langyos volt és szintén íztelen, a zöldségragu pedig teljesen ugyanolyan összetevőkből állt, mint a megelőző zöldségleves. A hagymát nagy durva darabokban szelték bele. A főételből ezek után, nem meglepő módon nem sok fogyott. Amikor elvitték a tányért, kérdezték, hogy elcsomagolják-e, válaszom természetesen nemleges volt. A fizetéskor ért a pozitív meglepetés, amellyel nem találkoztam még eddig. Elnézést kértek, és a főételt nem számlázták ki. Így összességében vegyes érzésekkel távoztam, sokkal jobb lett volna fizetni és tisztességes ételt enni, jóllakva távozni.