Kedves kis fagyizó, nagyon finom fagylaltokkal. Kb. 18 féle fagylalt volt a pultban amikor betértünk, amelyek közül volt gluténmentes, vagy 5 féle tejmentes és 2 féle cukormentes változat is. A fagyit kérhettük kehelybe, tölcsérbe, gluténmentes tölcsérbe is. A pisztácia fagyi mennyei, talán a legjobb amit ettem az utóbbi 10 évben. Ár-érték arányban kiváló! Érdemes betérni :-)
Barátnőm ötlete volt, hogy keressük meg a Nasi Fagyizót Budapesten. Kicsit körülményes volt ugyan a Belvárosból odajutni, többszöri átszállás, sok perc várakozás a csatlakozásra, no de most már ha elindultunk, nem fordulunk vissza! A kalandos utazás után végül célhoz értünk, megtaláltuk a fagyizót.
Szemben a buszmegállóval, sok csábító süti és fagyi látványával. Kis helység, néhány székkel, asztallal, de kint is le lehet ülni. Nagy nehezen eldöntöttük a fagyi-kelyhünk összeállítását, nehéz volt a sok finomság közül, hogy melyiket válasszuk. Az udvarias, mosolygós kiszolgáló kislány azonnal adta is nekünk, mi pedig élvezettel ízlelgettük a különféle gyümölcs ízeket. A látogatásunk végén irigyelni kezdtük a környéken lakókat, hogy ilyen közelben laknak a Nasi Fagyizóhoz.