miatt kell nagyon figyelniük arra, hogy mit ehetnek. Az Andrássy útról nyíló kis mellékutcában tavaly decemberben nyitottak meg. A berendezés nagyon letisztult, természetközeli, egyszerű, világos, pl. raklapokból összerakott asztal meg ilyesmik. A legizgalmasabb dekoráció egy hintázó rönkfa ülőalkalmatosság (amit sajnos nem tudtam kipróbálni, mert ültek rajta, de majd legközelebb. . . )
Általános jellemzőik az itt kapható édességeknek, hogy kizárólag válogatott bio-gyümölcsből, természetes alapanyagokból készülnek, glutén-, tej- és tojásmentesek. 5-6 sütiben használnak mézet az édesítésre, egyébként a gyümölcsök, pl. füge, datolya biztosítják az édes ízt. Ennek ellenére törekednek arra, hogy ne csak egészséges, de finom is legyen minden. S még egy fontos tudnivaló, a sütiket valójában nem is sütik, hanem speciális aszalógépben 42 fokon szárítják. Árfekvésben minden nagyon drága, de a minőséget meg kell fizetni, ezek az alapanyagok ennyibe kerülnek, mondják. Egy mákos citromtortát választottam, pedig a mákért annyira nem vagyok oda, viszont a citromos édességeket imádom. Nekem annyira nem volt finom, főleg a mákos alap volt az, ami kicsit goromba, kesernyés ízű volt, és a mákszemek nem álltak össze, morzsalékos volt. A citromos felső rész viszont tényleg finom volt. Granolaszelet és hajdinakeksz is van náluk, 3-3 féle ízesítéssel, ezeket kóstolni is lehet; mindet végigkóstoltam, a tonkababos volt szerintem a legfinomabb, de volt 2-3 féle, ami nekem nagyon madáreleség ízű és hatású volt, amúgy 780 Ft egy adag belőlük. A kiszolgálás kétségtelenül csillagos ötös, a fiatalember nagyon lelkesen rengeteg információval ellátott, tényleg igazi vendéglátósként értően ajánlotta a termékeket, ő nagyon profi volt, és amellett amiket elmondott, mégis személyes és így abszolút hiteles volt a számomra. Különleges hely, izgalmas sütikkel, mindenképpen ajánlom!