2022. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 10.Ajánlom a helyet másoknak is!
Határeset, hogy ajánlanám-e a helyet. Magamtól sosem jöttem volna ide, de egy generációs szakadékot ügyesen átugorva fiatal csapat kísérőjeként én is eljöttem. A bár arról híres, hogy Zsozéatya alapította, 2021. októberben nyitott meg. Hogy ki is az a Zsozéatya? Én sem hallottam még róla korábban, egy gamer vlogger. Saját oldalán ennyit tudhatunk meg róla: "Mulatás evés ivás szórakozás, szörtüszőből jóslás és porckorong sérv gyógyítása game". NBER vélhetően EMBER-t jelent, az Atya biztosan így mondja/írja.
A bár a forgalmas Nagykörúton található, s bár mi hétköznap este jártunk ott, elég sok vendégük volt. Szerencsére ki tudtunk ülni a járdára telepített teraszra, ugyanis bent egy nagyobb társaság értelmezhetetlen módon üvöltözött egy mikrofonba egy amúgy is borzasztó zenére. OK, beazonosítottuk, karaoke party is van. Más estéken DJ-s táncmulatságok. Mondjuk ezekre így ránézésre elég szűkös volt a hely. Illetve ha rosszabb lesz az idő és a fogyasztó vendégek bent szeretnének leülni, akkor ilyen hangos zene mellett beszélgetni nem nagyon tudnak majd. Dehát ez legyen az ő gondjuk, majd megoldják.
A teraszon, illetve az asztaloknál nincs rendelésfelvétel és kiszolgálás, a pultnál kell sorban állni, rendelni, fizetni, majd az italokat önkiszolgáló rendszerben elvinni. Ha sok italt veszel, kérhetsz tálcát.
A pult mellett Zsozéatya saját arcával díszített energiaitalokat lehet kapni. Biztos nagyon finom, el bírom képzelni... gondoltam, sosem iszom energiaitalokat. 10+ éve, amikor még nem kávéztam, hosszú vezetés előtt ittam meg 1-1 Red Bullt, de azóta már azt sem.
A pultban kommersz italok, és azokból kevert variánsok kaphatóak. A koktélok 1490 Ft- 2490 Ft között alakulnak. Mivel többen érkeztünk, így a 10 db-os shotokat rendeltük ki, ezekből 2 féle volt, a Lady Yellow fehér rum, licsi likőr, lime és ananászlé (3290 Ft). Szerencsére csak egy stampedli jutott nekem, alkoholtartalma alacsony volt, és az jutott róla eszembe, amikor a jobbféle kínai éttermekben régebben efféle licsi likőrt kaptunk ajándékba a fizetéskor, amolyan búcsú-italként.
A következő kör már durvább volt, a furakék színű Deep Blue shotban ugyanis vodka, Blue Curacao, lime mellett éppen a már emlegetett NBER energiaital volt. Nem tudnám az ízért beazonosítani, a színét a Curacao adta, amúgy tömény cukorszirup íze volt, alkoholt nem éreztem benne. (3990 Ft/ 10 shot). Úgy tűnik, a többiek nem osztották a véleményemet, ugyanis ebből a Mélykék csodából csakhamar érkezett egy újabb kör.
A többi ital tekintetében a csapon Arany Ászok, Dreher, Hofbrau búza, Floris meggyes sörök. Üveges sörökben sem volt kézműves. A legolcsóbb kimért bor decije 490 Ft (Molnár rozé). Schiszler, Panyolai és Nobilis pálinkákat tartanak.
A benti részben láttam, hogy van bisztró konyhájuk, burger volt kiírva, de nem volt nyitva.
Szóval ottjártunkkor étkezési lehetőség nem volt.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (15)
Még több kép (5 db)
Hunguest Saliris Egerszalók