Kiváló 2020. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2021. április 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Úgy hírlett, hogy a Nebuta, akárcsak a Kobuta Takács Lajos elképzelései alapján jött létre, minden esetre ottjártam idején rákérdeztem, hogy ő-e a séf, és nemleges választ kaptam. A beltér igényes, minimalista, de tetszetős. A kiszolgálás kiváló. A választék zöme távol keleti, azon belül japán, egyik fontos iránycsapás a prémium rántott hús, a katsu, ami kérhető különféle húsokból valamint a ramen. Először tavaly június végén néztem be ide egyik fiammal s egy közös barátunkkal majd nem sokkal később ismét betértem egy kedves ismerőssel. Ettünk szójás shi take gombát, padlizsánkrémet, rament, gyozát, katsut és madártejet. Ételeink ízletesek voltak, szépen tálaltak, letisztultak. Az adagok kicsit, az árak barátságosak. Remélem ha lehetőség lesz rá, újra kinyit a hely.
Amikor a legendás Hegedűs Gyula utcai Laci!Konyha! helyén megnyitott a Kobuta a japán fúziós konyhával, nagyon elégedett voltam az ott tapasztaltakkal, kitűnően bizonyított a konyha, írtam is róla egy minden tekintetben pozitív értékelést. Már akkor mondta a pincér hölgy, hogy terveznek egy újabb...
Jubileumi, századik itteni értékelésem színhelyéül valami különleges helyet gondoltam. Ez, végülis, egy nagymarosi kirándulás megkoronázásaként a Nyugati pályaudvarral szemközt megnyílt új japán étterem, a Nebuta lett. Rögtön az elején leszögezhetem, hogy jó döntés volt. Már a helyválasztásuk...