percben az asztalon van, tyukhusleves, de tényleg gazdagon, van hozzá erős paprika a,, keritésszaggató,, kategóriából. Kitűnő leves és nem 2 deci, mint sok helyen. Időt most nem mérünk, mert 2 kisgyerekkel nem egyszerű még enni sem. A főételek, külön kategória : a király ebédje amikor éhes, a testőrök menüje, a királyné ebédje elnevezésben is szellemes, kivitelben brutális mennyiségű étel. A kurályi menü 7. 990 Ft. De olyan is! Ráadásul kitűnően elkészítve. A csirkemell is finom, kitűnően átsűtve, a köretek átlagosak de ehetöek. Amit többször leirtam, ha felnézek, látom, az ügyeletes janitor ott áll az ajtóban, s figyel, ki kér valamit. Így kell. Desszertnek a csokoládés palacsintát választjuk. Az italok kiválóak, hűtés jó, nem fenyeget az a veszély hogy nincs valami az étlapról. . Végül egy kávéval zárunk, már nem is meglepetés hogy kitünõ,ráadásul piazza d’oro,ami a kedvencem . Étkezési idő mindössze 90 perc, hangsúlyozom,mindez 2 kisgyerekkel,és 5 fogással. ünnepi ebédről van szó, 2 aprósággal. Elő, főétel, leves, desszertek stb, a személyzet fürge és készséges. Azonnal hozták amit kértünk. A számla nagyon sok tételből áll, 32,180 ft, ez 4 felnőtt és két kicsi fogyasztása, 5 fogás, és az italok. A kitűnő leves 590 ft,ez nem pénz érte,a csirkém mindössze 1,950 ft. A kávé 410 ft,ezt nem szabad kihagyni. A forró csoki 650, a forralt bor 220 ft. Közben többen távoznak érkeznek,és távoznak is,nincs hely. Szó szerint degeszre ettem magam, de a család is kitett magáért. Korrekt összeg. Összegzés : megint a,, nem tudok mibe belekötni,,
esete. Kitűnő személyzet, szellemes és korrekt étlap, frissen készült jó ételek, a leves is remek volt! Végre harmadik alkalommal sikerült megkóstolni a csokis palacsintát is, de a leves és a főételek is kiváló volt. Talán annyi a gond, hogy kicsi a hely, vagy a vendég sok, ami nem meglepő, 1 óra után már zsúfoltan voltunk. Ide még jövünk. Minosites: különösen ajánlott
Értékelés : 9,5/10 pont