A személyzet profi, folyamatosan figyelnek ránk. Apróság, de jellemző : a 2 éves családtag papirt és ceruzákat kap tőlük hogy el foglalja magát amíg az étel megérkezik. A leves 14 perc alatt az asztalon van, tyukhusleves, de tényleg gazdagon, van hozzá erős paprika a,, keritésszaggató,, kategóriából. Kitűnő leves és nem 2 deci, mint sok helyen. Időt most nem mérünk, mert 2 kisgyerekkel nem egyszerű még enni sem. A leves előtti előételrol ne feledkezzünk meg, libamáj szeletek, valamint kaviár ízlésesen tálalva, érdemes a fotókat megnézni. A főételek, külön kategória : a király ebédje amikor éhes, a testőrök menüje, a királyné ebédje elnevezésben is szellemes, kivitelben brutális mennyiségű étel. A menü 6. 900 Ft. De olyan is! Ráadásul kitűnően elkészítve. A csirkemell is finom, kitűnően atsűtve, a köretek átlagosak de ehetöek. Leejtem a villát, 5 mp-e belül jön a felszolgáló egy másikkal, s elviszi a régit. Amit többször leirtam, ha felétek, látom, az ügyeletes janitor ott áll az ajtóban, s figyel, ki kér valamit. Így kell. Desszertnek a turbózott Somlói galuskát választjuk,amiből a turbó - szerintem - a plusz tejszinhabot jelenti. Én a milady palacsintáját választom és parfé kelyhet. Az italok kiválóak, hűtés jó, nem fenyeget az a veszély hogy nincs buzasōr. Végül egy kávéval zárunk, már nem is meglepetés hogy kitünõ. Étkezési idő 135 perc, de hangsúlyozom, ünnepi ebédről van szó, 2 apró gyerekkel, elő, főétel, leves, desszertek stb, a személyzet fürge és készséges. Azonnal hozták amit kértünk. A számla nagyon sok tételből áll, 43 ezer ft, ez 6 felnőtt és egy kicsi fogyasztása, 5 fogás, és az italok. Szó szerint degeszre ettem magam, de a család is kitett magáért. Korrekt összeg. Összegzés : megint a,, nem tudok mibe belekötni,,
esete. Kitűnő személyzet, szellemes és korrekt étlap, frissen készült jó ételek, a leves is remek volt! Végre harmadik alkalommal sikerült megkóstolni a milady palacsintáját is, de a parfé kehely is kiváló volt. Talán annyi a gond, hogy kicsi a hely, vagy a vendég sok, ami nem meglepő, 1 óra után már zsúfoltan voltunk. Ide még jövünk. Minosites: ajánlott
Értékelés : 9,5/10 pont