2025. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. február 16.Ajánlom a helyet másoknak is!
Kicsit rosszul indult a viszony ezzel az új pékséggel, pár hete vannak csak nyitva, én meg örültem nekik, hogy itt vannak, és illendően megkérdeztem, hogy hírül adhatom-e, hogy ez a hely itt létezik. Szóval, félresikerült beszélgetés volt ez, először abba maradtunk, hogy a tulaj azt mondta, hogy nem. Én meg nagyon megütköztem ezen, hogy mi a fene itt olyan szupertitkos, és morogva távoztam. De aztán mindenféle egyéb csatornán mindenféle egyéb kommunikáció zajlott később, hogy hú, nem így volt ez, meg félreértés volt, meg nem kéne elhamarkodottan ítélni... aztán beszóltunk egymásnak back office szinten, én meg azután, jobb a békesség alapon ellátogattam az üzletbe és minden engedélykérés nélkül ettem, máskor is voltam már ott, aztán felfedtem inkognitómat és teljesen normálisan megegyeztünk, tisztáztuk a dolgokat, a lényeg az. hogy abszolút ajánlható hely, emlékeim szerint itt a Dukata pékség volt pár héttel-hónappal ezelőtt, aminek a megszűnését őszintén sajnálom, de ez a mostani sem egy rossz kezdeményezés, legközelebb talán ötöst is fogok rá adni. Szívesen veszem a baconos csavartat, (650 forint), a tejfölös csavart is nagyon jó, ugyanannyiba kerül, a meggyes-túrós papucs 590-ért szintén nagyon jó, a szilvás-fahéjas párnáról (590 ft), ne is beszéljünk... szóval, jó ide benézni, frissek, melegek a sütemények, csak hajrá! És akad még itt kóstolni, kipróbálnivaló bőven.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()