Kívülről jellegtelen, belül azonban felújított, igényesen kialakított és berendezett, hangulatfényekkel megvilágított bár a pesti bulinegyedben. El nem tudom képzelni, ki lehet ennek a helynek a tulajdonosa, aki ebbe ennyi pénzt belefektetett, lehet, nem is akarom inkább megtudni.
Ételeket nem tartanak, ide az emberek, főleg a fiatalok, azon belül is többségben a külföldiek inni, bulizni járnak. Mai modern zene szólt a kelleténél hangosabban, szóval beszélgetésre nemigen alkalmas a hely. A fiatal pultos hölgy kedvesen szolgált ki. A hely fő profilja a koktélok, az egész oldalas koktéllapon néhány fotó is látható. 2200-3300 Ft között alakulnak a koktélok és long drinkek árai. Én egy Cuba Librét ittam (2800 Ft). A mosdó tiszta, kulturált volt. A jellegtelensége miatt 3,5 pontos középszerű hely, de a pultos lány viselkedése és a tisztaság miatt felfelé kerekítettem.