A hely kis alapterületű, de barátságos, családias, kissé szűkös. Előtte kiülős terasz található, amely gyakorlatilag az egész járdaszakaszt lefoglalja. Este 10 óra után étkezésre már nem volt lehetőségünk, így az italok közül válogattunk, szerettünk volna valami nicaraguai specialitást kipróbálni, hiszen ez az ország eléggé ismeretlen terep a magyarok számára. A tulajdonos nem tartózkodott bent, a barista-pincér javaslatára megkóstoltuk a Micheladat, ami szerintem borzasztó volt, bár külön-külön sem szeretem az összetevőit, egyben még rémesebb. Coronita sör és paradicsomlé (1990 Ft). Nem, az itallap írásával ellentétben számomra nem volt addiktív, sőt! De egyébként ezt meg is beszéltük, hogy ez egy kifejezetten megosztó ital. Én a Bloody Mary-t sem szeretem, sokan pedig bolondulnak érte. Volt még pár nicaraguai ihletésű koktél, pl. Nicalibre, Nicaspritz, amelyek nem tűntek annyira országspecifikus egyedi italnak számomra, inkább a nevük volt egyedi. Az alkoholmentes koktélok ellenben izgalmas kombinációk voltak, pl. Kombucha-gyömbér-áfonya (1990 Ft). Kínálnak 5 tételes fehér rum kóstolót (6900 Ft), amely a Flor de Cana brandre épül. A kis üveges Coronita sör 1490 Ft-ba kerül. Az affogato ellenben nagyon kellemes volt, vaníliafagylalt, morzsolt pisztácia, majd erre érkezett a forró feketekávé. Kötelező szervizdij 12%. Összélmény 4,5 pont, de ezúttal felfelé kerekítettem. Azt azért még el kell mondanom, hogy korábban egyedül már jártam itt, nem sokkal a nyitás után, akkor enni szerettem volna, de nem volt konyhájuk napközben.