2024. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. június 5.Ajánlom a helyet másoknak is!
Szóval, itt árválkodik fent az oldalon ez a Nicaragua és még senki nem tisztelte meg a jelenlétével. Így aztán ma, hogy jót ettem a Hummuszbárban, idesétáltam, hogy szomjamat oltsam. Sok jó hely van a Bartók Béla úton, ez is pont belepasszol. Kérdém, hogy él meg a Béla meg a Kelet mellett egészen közvetlen? Hát jól, egyre jobban, kiegészíti azokat. Akkor hála Istenek, csak gyarapodunk erre. Kértem egy nagy pohár bodzás limonádét, kellemes szopogatás, aztán valami speciális kávét, na, itt van a nyelvemen a neve, de majd csak eszembe jut, az is jólesett. A srácok nagyon barátságosak, ez önmagában a hangulatot is felsrófolta jobbra. Máris jobban érzed magad. Szóval, nem volt itt semmi rendkívüli, egy új színfolt a Bartók úton, welcome! Én jól éreztem magam, érezze itt jól magát más is!
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Nicaragua Cafe Brunch további értékelései
2024.10.06barátokkal
A júniusi gasztrotúránk már késő estébe nyúlt, több helyen ettünk-ittunk városszerte, amikor a XI. kerületi Bartók Béla út felé vettük az irányt. A tervlistánkon szerepelt ez a bár, célzottan jöttünk ide. A hely névadása nem véletlen, a tulajdonos alapító Nicaraguában élt a családjával, 5...
45.800 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással