Ahogy elnéztem, az elmúlt 1-2 évben eléggé stabil maradt a piaci üzemeltetők, bérlők köre, legalábbis szinte ugyanazokra az egységekre emlékszem jó ideje, új "arcokat" talán 1-2-t fedeztem fel, egy kínai vagy vietnámi talán legutóbb még nem volt itt, persze lehet, hogy csak a nevet/portált/feliratot cserélték le ők is. A Nincs Abrosz továbbra is a legszínvonalasabb egységnek tűnik gasztronómiai szempontból a piacon belül, ráadásul most már ők is kínálnak ebédmenüt. S ami az értékelésem fő üzenete, a nagy felismerés, hogy jelenleg Budapesten az egyik legolcsóbb étkezőhely lett a Fehérvári úti csarnok. Több helyet is találtam itt, és ezek közé tartozik a Nincs Abrosz is, ahol normális, bőséges, 2 fogásos ebédmenüt lehet kapni 2000 Ft alatt, ami elég nagy szó szerintem az átlagárak figyelembe vételével. Két féle leves közül lehetett választani, én a karfiolleves mellett tettem le a voksomat, míg a főétel aznap, amikor ott jártam, grillezett csirkemell paradicsommal, pestóval, mellé 2 fajta köretet lehetett választani, nálam ez Cézár saláta és rizs volt. Minden friss, finom volt, jó fűszerezéssel. A főétel elkészültét kis csipogó jelezte. A 2 fogás került összesen 1790 Ft-ba. Van 3 fogásos menü is, illetve a leves helyett lehet desszertet is kérni. A levest papírtálkába kaptam, csészényi mennyiségnél nagyobb adag volt, így végül csak azt ettem meg ott helyben a piacon, az egyik közös asztalnál. A 2. fogást pedig elvitelre kértem, a műanyag - nem környezetbarát - csomagolás még +130 Ft-ba került. Persze nem lett volna akadálya saját dobozba kérni az ételt, ha előre készültem volna, de sajnos nem tettem, nem tudtam, hogy így fog alakulni. A személyzet munkamegosztása, a férfi süt a háttérben, ugyanis a húsokat frissen sütik, a hölgy pedig a vendégeket szolgálja ki az ablaknál, kezeli a kasszát, csomagol. A műanyag evőeszközöket szalvétába csomagolva adták át. Vannak még kézműves hamburgerek, 7 féle 1940-2040 Ft-ért, grill húsok 20 dkg/1440 Ft, pl. tarja, csirkemell, csirkecomb filé többféle fűszerezéssel, ill. grill sajtok is.