Kellemes ki kávézó terasszal a Vérhalom tér közelében, a kereszteződésben. Emlékeim szerint régebben is működött itt kávézó ugyanebben a kis sátortetős nyaralót idéző épületben, de más néven, jártunk is itt többször is, amikor a gyerekekkel a Vérhalom téri játszótéren voltunk. A név talán a tulajdonos hölgy keresztnevére - Noémi - utalhat.
A kávé finom, de a legkiválóbb kategóriát nálam nem ütötte meg, a Cortado azonban 500 Ft-ért 2023-ban kifejezetten kedvező árat képvisel. Tetszettek a prémium kategóriás organikus teák a Julius Meinl-től, gyömbéres citrom, kerti szamóca és rebarbara, fissítő menta, vadcseresznye is szerepel az ízek között. Ételek terén többféle croissant-t ehetünk az italok mellé, komolyabbak a reggeli brunch fogások, érdekesség az izraeli reggeli (3990 Ft) és a shakshuka. Néhány alkoholos italt is kínálnak, pezsgőt, 3 féle üveges sört, fröccsöt. Hétköznapokon 2 és 3 fogásos ebédmenüt kínálnak (2290 Ft/ 2790 Ft), melyet előzetesen telefonon le lehet foglalni, ha biztosra akarunk menni.