Azért volt jópofa ez a megnyitó, mert eleve nem zárt körűként tervezték, hanem teljesen nyitott volt minden arra járó számára, sőt, aki csak úgy véletlenül tévedt oda, azt is szeretettel beinvitálták, hogy kóstoljon, nézzen körül. Amúgy a Nor/ma első pékségét már ismertem, többször is jártam náluk a Kálvin téren, a pesti oldalon, így tudtam, hogy mire lehet számítani: prémium kategóriás, skandináv típusú péksütikre, kitűnő kávéra, barátságos légkörre (ez mostanában valami trendnek tűnik, egyre többen követik ezt a koncepciót, hogy ha 2 egységük van, akkor egyik Budán, a másik Pesten). Szóval itt is adott mindez, csak sokkal tágasabb, mint a Kecskeméti utcában, illetve itt a környezet, a Millenáris és a Széllkapu Park egy egyedi, nagyon kellemes, családias és zöld környezetet ad, az ember egyszerűen jól érzi itt magát. A legütősebb Norma péksüti szerintem - és sokan mások szerint is - a kardamomos kalács, ez természetesen itt sem maradhatott ki a pultból, de vele szorosan áll az élbolyban a pisztáciás kalács is. De volt még számtalan más finomság: vaníliás-almás táska, többféle croissant, kakaós csiga, dán fetás-aszalt paradicsomos táska. Kenyérből készítenek magosat, rozsosat, barnát, természetesen kovásszal. Egy magvas zsemle 200 Ft-ba kerül, kb. ilyen árakkal lehet kalkulálni. Többféle szendvicset - smorrebrod nyitott szendvicseket készítenek - lehetett kóstolni, lazacosat, rukkolásat, többféle vegetáriánus verziót (1450-1650 Ft/szelet! ), és szintén ki lehetett próbálni a saját készítésű kencéket, krémeket a kenyerekkel. Az is mutatja, hogy ez itt több, mint pékség, hogy az UGAR kézműves sörfőzde söreit is kínálják (1100-1200 Ft/ 0,33 l-es üveges), de koktélozni, borozni is lehet itt. Ételek terén is bőségesebb lesz a kínálat, hiszen leveseket, rizottót, salátákat, lepénykenyeret is készítenek, azaz akár egy könnyed ebédre is alkalmas a hely. Összességében, egy igazán klassz hely, sokfunkciós, különleges finomságokkal, de prémium árfekvésben.