Nyári hűsölés

Normafa Delikát BudapestNormafa Delikát Budapest a térképen

Kiváló 2024. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. október 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Normafa a fővárosiak kedvelt kirándulóhelye, Budapest zöld tüdeje. Nemcsak akkor érdemes ide kijönni, amikor leesik az első hó, olyankor amúgy itt mozdulni sem lehet, a nyári hőségben viszont itt pár fokkal biztosan hűvösebb, frissebb az idő. A parkolást nem sikerült megfejteni, így a nagy és sok szabad férőhelyes parkoló helyett inkább távolabb máshol álltam meg, aztán a Normafa Síházig fel sem sétáltam, mert a Delikát is elég érdekesnek tűnt. Inkább egy bisztró a hely, van kiülős terasza, a beltér fiatalos, laza, gyerek- és kutyabarát a hely, szívélyesen fogadott az idősebb és fiatalabb hölgy a pultban.
Az étlapon reggeli ételek, falatkák, gyerekmenü, valamint Chef ajánló szerepel, én ez utóbbiak közül a fish & chipset választottam, zöld salátaágyon, hasábburgonyával (mirelit) és tartárral. A dobozos Cola (750 Ft) kértem még egy remek citromos-bodzás- uborkás limonádét (1090 Ft) is. Kötelező szervizdíj 10%.
Az adag 3 kisebb, párizsi bundába burkolt, ropogósra sült tengeri halat tartalmazott, amely nekem ebédre elegendőnek bizonyult.
Sokan csak befutnak ide egy rövid időre a kirándulás, túrázás, kutyasétáltatás előtt vagy után, így vannak "elviteles" hideg ételek, pl. pogácsa, rétes, péksütemények.
Klassz hely a Normafa Delikát, akár 1-1 italra is érdemes ide benézni, tetszett!
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Normafa Delikát Budapest - Étlap/itallapNormafa Delikát Budapest - Étlap/itallapNormafa Delikát Budapest - BelsőNormafa Delikát Budapest - Külső képNormafa Delikát Budapest - Külső képNormafa Delikát Budapest - BelsőNormafa Delikát Budapest - BelsőNormafa Delikát Budapest - Étel/italNormafa Delikát Budapest - Étel/italNormafa Delikát Budapest - Étel/italNormafa Delikát Budapest - MosdóNormafa Delikát Budapest - Külső képNormafa Delikát Budapest - BelsőNormafa Delikát Budapest - Étel/italNormafa Delikát Budapest - Belső
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Ensana Thermal Sárvár