Átlagos 2014. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. december 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy bájos épület a Normafánál a fák alatt, kívül-belül nagyon dekoratív és hangulatos, egyben retró. Mindig udvarias fogadtatásban lehet részünk. Az italválaszték elegendő. Az étlap kívánatos tételeket tartalmaz, azonban a felszolgált ételek minősége rendkívül széles intervallumban mozog. Ínycsiklandó remekmű és elfuserált táplálék is akad köztük. Az alapkoncepció jó, csak az állandó minőséggel és az odafigyeléssel vannak problémák. A szakács időnként súlyos íz-összeegyeztethetetlenséggel kűzd. Pl. mit keresnek egy spárgás salátán méretes lilahagyma darabok és hagymacsíra-szórás? A rosé kacsamell időnként fantasztikus, néha pedig pedig barna, túlsütött, kemény húsdarab. A Füstölt lazactatár inkább füstölt vajkrém, mint lazactatár. A "Grillezett Manouri sajt steak szőlős-fügés raguval, jégsalátával" mindig nagyon finom, az az erősségük. A kakashere pörkölt zúzával valójában zúzapörkölt volt néhány kakasherével, de kétségtelenül nagyon finom. A bécsi szelet sertésszűzből készül, finom, csak túl vékonyra van klopfolva. A desszertek finomak, az igazi erősségük a "Túrógombóc házi tejföllel és szilva öntettel". A ház borai jók és mindig állandó minőségűek. Sajnos télen az étkezés végére a vendég ruhája, haja, mindene nagyon erősen ételszagú lesz a beltérben. Összességében jó hely sok kisebb-nagyobb hibával.
Vasárnap kirándultunk a Normafához az egész családdal. A Normakert vendéglőben foglaltunk asztalt. Nagyon kellemesen éreztük magunkat. Nagyon készségesek és udvariasak voltak. Még a rendelés körüli bénázásunkat is türelemmel viselték. Az étel finom volt. A kerthelyiségben kellemesen hűvös volt....