Kiváló 2015. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amikor valami alkalom miatt étterembe megyünk mindig a Nótafára esik a választás. Kedves pincérek, gyors kiszolgálás, óriási adagok és meg sorolhatnám. Sok helyen jártunk, de most már nem is próbálkozunk más éttermekkel, a Nótafa viszi a prímet, az összes többi csalódás hozzá képest. Szülinapi buli, családi összejövetel, baráti találkozó, vizsgák utáni ünneplés...bármilyen alkalom legyen is ez az étterem jó választás. Minden kispestinek, ha nem minden budapestinek el kellene menni legalabb egyszer (utána úgyis megismétli majd).
Jó a kaja,csak volt egy barátom aki visszaküldött egy levest,aki nem úgy kérte ahogy kérte. Kicserélték neki,és ugyan úgy felszámolták amit vissza vittek. Ja és nem közlik,hogy a szervizdij a számla 10 százaléka már fel van számolva a számlába,így duplán elrakják a jattot.
Nem ajanlom senkinek! Szörnyü a hely. 25-ken vacsoraztunk a páromal. Magyaros kaját szerettem volna enni. Ehetettlen volt a marhapörkölt és a holsten szelet. A számlát kézel irott papirdarabkára kaptuk.Soha többet nem jövünk.
Ismerős ajánlására látogattuk meg a helyet. Elmondás szerint csúcsszuper, hangulatos, nagyonnagyon... Az elmondásból a hangulat valóban meg volt. Kis, eldugott étterem, ahol érdekes módon valahol a Diósárok környékén éreztem magam a budai hegységben. Nagyon jó a kerthelyiség, de a beígért...