Kiváló 2020. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 26.
Nagyszerű hely, finom, házias ételekkel, és profi kiszolgálással. Házassági évfordulót ünnepeltünk az étteremben. Mindennel meg voltunk elégedve, nagyszerű estében volt részünk. Az adagok bőségesek, és szó nélkül csomagolják be a megmaradt ételt. A pincérek nagyon kedvesek. A kerthelyiség is nagyon hangulatos. Időben kell asztalt foglalni, mert nagyon népszerű az étterem. Biztos, hogy rendszeres vendégek leszünk.
Jó a kaja,csak volt egy barátom aki visszaküldött egy levest,aki nem úgy kérte ahogy kérte. Kicserélték neki,és ugyan úgy felszámolták amit vissza vittek. Ja és nem közlik,hogy a szervizdij a számla 10 százaléka már fel van számolva a számlába,így duplán elrakják a jattot.
Nem ajanlom senkinek! Szörnyü a hely. 25-ken vacsoraztunk a páromal. Magyaros kaját szerettem volna enni. Ehetettlen volt a marhapörkölt és a holsten szelet. A számlát kézel irott papirdarabkára kaptuk.Soha többet nem jövünk.
Ismerős ajánlására látogattuk meg a helyet. Elmondás szerint csúcsszuper, hangulatos, nagyonnagyon... Az elmondásból a hangulat valóban meg volt. Kis, eldugott étterem, ahol érdekes módon valahol a Diósárok környékén éreztem magam a budai hegységben. Nagyon jó a kerthelyiség, de a beígért...