2022. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. május 18.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Károly körútról nyíló Röser Udvar a bérházak alatt egy titkos átjáró is a Kiskörút és a Semmelweis utca között. Éveken át működött itt a mexikói hangulatú Azték csokizó, melynek helyét vette át a Nothing Café (itt az ittjartam.hu-n a régebbi fotók még az Aztékban készültek). Ez most Amerika után Ázsia felé vette az irányt, egy thai vagy vietnámi vagy koreai lány volt a pultban, aki a mai tizenévesek stílusát képviselte hajviselet, ruházat, smink tekintetében is. A forró csoki vonal visszább szorult, de nem tűnt el az itallapról, a kávézó irány viszont erősödött, és a kitűnő apró bonbonok, sütik, csokik is maradtak. A sokfajta bonbon közül kóstoltam többet is. Ezeket darabáron kínálják, nem kimérve, fajtától függően 200-250-300-350 Ft-os áron.
Az áfonyás és a dupla csokis muffin 590 Ft, a New York sajttorta 890 Ft, a mangótorta szelete 690 Ft.
A tejcsokis pisztácia kosárka ízletes volt, bár a pisztácia lehetett volna karakteresebb, a vodkás-kávélikőrös bonbon viszont hibátlan volt. Sokféle alkoholos, likőrös és fűszeres, azaz "felnőttes" bonbonokat is lehet kapni.
Egy azték kávét kértem, ami a forró csoki és az eszpresszó kombinációja, egy kis chilivel (690 Ft).
Aki eljön ide, mindenképpen menjen fel a szűk csigalépcsőn a galériaszintre. Egy mesebeli mackóerdőbe csöppenünk. Falak növényburkolással, játékmackók, és kényelmes ülőhelyek.
A kinti terasz pedig az udvarban kapott helyet, az is nagyon kellemesen hangulatos. Nagyon jó kis hely. A lány mondjuk elég faarc volt, de szerintem ez az image része.
Ételek / Italok:![]()
Még több kép (21 db)
Nothing Cafe további értékelései
2016.02.06egyedül
![]()
A Károly körút egyik belső udvarában, eléggé eldugott helyen működik évek óta az Azték. Fő profil a csokoládé, minden formában. Darabra kimért kézműves bonbonok, táblás és szeletes csokoládék, vegán csoki és természetesen sokféle forró csoki. 32 féle forró csokit és 29 féle kávét kínálnak. Az...
2015.11.21barátokkal
![]()
Az Azték nevű csokoládézóba nem először néztünk be a Kontakt meglátogatása után, a múlt hónap végén. Ez egy parányi, szeretnivaló, ízlésesen berendezett hely csodálatos termékekkel, egy apró probléma van vele, az árak. 18.000 forint a csokibonbonok kilóára, ami azért elég sok, legalábbis magyar...
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
81.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással